Reinigingswerk in de openbare ruimte

Een schone en opgeruimde leefomgeving is gezonder en veiliger. Bovendien ziet het er fraaier en vrolijker uit. Openbare objecten worden vies door weersomstandigheden, opspattend water met vuil of door vandalisme. Van der Wal verwijdert alg aanslag, vuil en graffiti op een manier die het milieu zo min mogelijk belast.

Al het schoonmaakwerk wordt zonder chemicaliën uitgevoerd, zelfs het verwijderen van graffiti gebeurt op een manier die het milieu zo min mogelijk belast. Voor het reinigen van wegmeubilair, civiele kunstwerken, kolken, bruggen, muren en gevels, vervuild wegdek, verkeersborden en markering zorgen we uiteraard voor een integrale aanpak. Dus inclusief inspectie op mogelijke schade, schadeherstel en de benodigde verkeersmaatregelen.

Verder verzorgen we het opruimen van zwerfvuil, het legen van vuilnisbakken en het verwijderen van onkruid en herfstblad.

Heeft u vragen over onze reinigingsdiensten in de openbare ruimte? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende opname.

Allerhande werkzaamheden in reiniging

image placeholder
  • Chemie vrij reinigen
  • Hoge druk reinigen met stoom, koud of heet water
  • Integrale aanpak
  • Inspectie op eventuele schade
  • Schadeherstel
  • Graffiti verwijdering
  • Wegmeubilair reinigen
  • Gevels, bruggen en kunstwerken reinigen
  • Vervuild wegdek reinigen
  • Kolken reinigen

En meer! Heeft u een maatwerkoplossing nodig of een dienst die in de bovenstaande lijst niet voor komt?

  Neem contact op

Gevels en civiele kunstwerken reinigen

Om objecten in de openbare buitenruimte in conditie te houden is periodieke reiniging nodig. Ter plekke wordt meteen geïnspecteerd of er sprake is van schade.

Van der Wal verzorgt reiniging op een verantwoorde manier door inzet van vakkundig personeel en professionele reinigingsapparatuur. Eventuele schades worden meteen hersteld of eerst overlegd met de opdrachtgever.

Graffiti is hardnekkig maar ook dat kunnen we reinigen, op een manier die het milieu zo min mogelijk belast.

image placeholder
image placeholder

Kolken reinigen

Van der Wal verzorgt het legen en reinigen van kolken ter voorkoming van verstopping en overstroming.

Voor het reinigen van straatkolken, trottoirkolken en rioolputten maken we gebruik van vakbekwaam en gecertificeerd personeel en de juiste machines. Bij voorkeur plannen we dat periodiek in zodat het afwateringssysteem in goede conditie blijft.

Vraag naar de mogelijkheden

Integrale aanpak

Voor vrijwel alle werkzaamheden geldt een integrale aanpak. We hebben de juiste mensen en machines tot uw beschikking maar Van der Wal doet meer.

Zo zorgen we vrijwel altijd voor de juiste verkeersmaatregelen die nodig zijn bij het werken in de openbare buitenruimte. Indien nodig maken we vooraf een verkeersplan. Daarnaast inspecteren we ter plekke de staat van onderhoud en repareren we eventuele schade direct of in overleg met de opdrachtgever.

image placeholder

Samen duurzaam op weg!

Logo Van der Wal RGB

Adres

Dorpsstraat 1
2825 BM Berkenwoude

Info

KvK-nr. 24373260
BTW-nr. NL8159.73.779.B01

VCA